До категорії
  • English
  • comparison-alert-icon

    Товар в списку порівнянь

    Відштовхувальне нанопокриття для захисту взуття та одягу Protect Spray, 100мл

    Відштовхувальне нанопокриття для захисту взуття та одягу Protect Spray

     

    Protect Spray – водовідштовхуючий спрей для одягу та взуття.

     

    Склад засобу: ізопропанол, бутилацетат, фторовані акрилові сополімери, наночастки діоксиду кремнію.

     

    Після обробки, поверхня набуває супергідрофобні (водовідштовхувальні) властивості і властивість самоочищення. Ефект досягається за рахунок формування на поверхні нанобар’єра, який перешкоджає змочуванню і не утворює з пилом і брудом хімічних зв’язків. Бруд і пил змиваються водою без використання додаткових засобів для чищення. Гідрофобне покриття не впливає на колір тканини, повітря та інші властивості крім гідрофобності. Склад призначений для обробки пористих поверхонь – замші, нубуку, натурального текстилю (не більше 40% синтетики в складі). Після нанесення нанобар’єр зберігає гідрофобні властивості 2-3 місяці на взутті і близко 10 разів прання одягу (ручне прання без застосування агресивних миючих засобів).

     

    Захисне покриття руйнується від фізичного впливу. При зниженні водовідштовхувальних властивостей взуття та одяг можна просто обробити повторно.

     

    Перед обробкою поверхню слід ретельно очистити, так як забруднення знижують гідрофобний ефект.

     

    Увага! Якщо виріб не можна мочити, рекомендована тільки хімічна чистка або якщо є виробнича водовідштовхувальна обробка, то ми не рекомендуємо використовувати захисне покриття Protect Spray.

     

    Безпека: уникати попадання в очі. У разі потрапляння в очі, обережно промити водою. Зберігати в недоступному місці для дітей.

    Код ДК:

    ЕР-00005034

    Інструкція

    ×




      Онлайн-чат Позвонить Зателефонувати Позвонить